Na stemronde wordt longlist nu verwerkt tot programma

Natuurlijk gaan we komend seizoen niet alleen mooie tochten maken, we gaan ook door met innovatie om het voor-en-door-toerskiërs-karakter te versterken. Ook dit jaar maken we weer een programma dat door crowdsourcing wordt samengesteld, zodat het geheel op jouw wensen aansluit. Daarvoor hebben veel mensen gestemd op de longlist voor komende winter.

Dank voor alle constructieve opmerkingen en aanmoedigingen die we inmiddels van veel mensen hebben gekregen. We zijn nu druk bezig om alle voorkeuren zo goed mogelijk in het programma in te passen. Daarbij moeten we natuurlijk ook rekening houden met de sneeuwverwachtingen en de openingstijden van hutten. De natuur bepaalt wanneer jij kunt skiën. Freeriden in april of een gletsjertocht in Wallis in februari zijn daarom niet mogelijk. Naarmate je lager op de berg komt, moet je meestal ook vroeger in het seizoen gaan.

Daarnaast wordt er ook uitgebreid overlegd met de gidsenbureaus om de laatste aanpassingen in de tochten vast te stellen en de tochtprijzen te bepalen.

Mocht je nog wensen hebben of dan mag je dat hieronder natuurlijk aangeven. Daarvoor moet je wel even inloggen.

 

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.