Skip to main content

App Salomon Powderquest

 

  

naam:

Salomon Powderquest

  Kategorie: Voorpret Opleiding - Informatie Plannen - Onderweg
  Prijs:  gratis  
  Beoordeling appstore:     
     Pluspunten
  • Met het beroemde weerbericht van meteo morris
  • Goede sneeuwinformatie
  • Veel freeride routes beschreven
 Minpunten
  • Uitsluitend gericht op feeriden
   

Beschikbaar op

Salomon powderquest is de app van onze vrienden van Wepowder. De app is vrijwel uitsluitend gericht op freeriders maar is voor toerskiers ook wel interessant. De app geeft een erg goed overzicht van de actuele sneeuwinformatie en verwachtingen waarbij je zowel de gevallen sneeuw van de afgelopen 6 dagen als te nog te verwachten sneeuw van de komende 6 dagen kunt bekijken. Daarnaast geeft Morris uitgebreide uitleg over de weersituatie in zijn weerbericht en krijg je de bekende poeder alerts wanneer er ergens verse poeder ligt.

Via de App kan iedereen een foto van de actuele sneeuwsituatie insturen. Hierdoor krijg je vrij snel een indruk van de werkelijke sneeuwsituatie in de verschillende gebieden. Zeker wanneer er ergens verse sneeuw gevallen is komen er snel foto's binnen.

Tot slot is er een uitgebreide verzameling van freeride routes voorhanden met een kaartje en een korte beschrijving. Niet voldoende om te gebruiken om onderweg te navigeren maar wel aardig om de mogelijkheden in een gebied te bekijken. Je kunt verschillende plaatsen als favoriet instellen waardoor je alles van een locatie bij de hand hebt, freeride routes, sneeuwinfo, sneeuw reports en ook het actuele lawinebericht is voorhanden.

Screenshots

       

 

 

Je moet inloggen om info toe te voegen of vragen te stellen.